Jeg fristes Næsten til at sige: "Same Procedure As Last Year" :-)

2020 sæsonen bliver en ren GENTAGELSE af de snart mange, tidligere sæsoner, hvor det SKAL være lysten der skal være i højsædet.

Hver træning SKAL være lyst-betonet og selvfølgelig med fokus på at holde sig 100% skadesfri, lige som de tidligere snart 30år med løb. Sæsonen 2019 bød på nogle få "udfordringer" hvor kroppen blev belastet liiidt mere end hvad godt var, dog Uden skader/løbefri til følge, men mere fordi kroppen har skulle vænne sig til at "adobtere" træningen, træningsmængden, samt intensiteten i Greve Trim/Hold 1. SUPER FED Træningsgruppe!!!

Det er muligt at niveauet sagtens kan løftes yderligere, MEN for mig er det glæden ved at dyrke motion og få velværen som BONUS der tæller. Resultaterne tæller Naturligvis også, men ikke på bekostning af skader.

Selv om der er blevet mere tid til at træne, så bliver det ikke i løbeskoene denne tid skal bruges, men på alternativ træning som spinning og lidt ekstra styrketræning/core, forhåbentlig også andre træningsformer som Yoga, Stretch/Udstrækning.

25. Januar:  Dubai Marathon   49. plads/Men   3. plads AgeGroup M45  2. bedste dansker

Danmarksmesterskaber MASTER/Indendørs

Sølv 1500m

Bronze 3000m

1. Marts: Hedelandsløbet  3,1km  1. plads

Copenhagen Virtual Marathon 2.56.36 VINDER/1. Plads

Danmarksmesterskaber MASTER/Udendørs

Sølv 1500m

Guld 3000m FH

Bronze 800m

Del siden